header stichting het zelfstandig gymnasium
header stichting het zelfstandig gymnasium
header stichting het zelfstandig gymnasium
SHZG Header
header stichting het zelfstandig gymnasium

Stichting het Zelfstandig Gymnasium

Leiderschapstraject editie 2023-2024 halverwege 

Nieuws |

‘(..) vind mijn werk sinds jullie sessie 100% leuker dan daarvoor!’. Dit mooie compliment kregen we per app van een van de deelnemers aan het leiderschapstraject. 

Na twee bijeenkomsten op locatie en één online is het ontwikkeltraject voor ‘nieuwgierige leidinggevenden’ onder begeleiding van Kirstin op ‘t Veld (Leren door Ervaren) en Yvonne Lommen (SHZG) alweer halverwege.  

De talententheorie van Luk Dewulf, het werken vanuit waarderend perspectief, groepsprocessen volgens Lencioni, socratische gespreksvoering, verschillende leiderschapsstijlen, psychologische veiligheid, gesprekken oefenen aan de hand van eigen casuïstiek… het is allemaal aan bod geweest. En altijd met de daaraan gekoppelde vraag: wat betekent dit voor mij als leidinggevende? In ‘de leesclub’ geven de deelnemers elkaar tips voor inspirerende artikelen, boeken en podcasts. 

Tussen de bijeenkomsten door hebben de deelnemers elkaar in duo’s en drietallen ontmoet op een school om de dagelijkse praktijk van de eigen school aan elkaar te spiegelen.  

In januari en maart zijn de laatste twee bijeenkomsten van het lopende traject. De inschrijving voor 2024-2025 gaat in het voorjaar van start. Meer informatie? Stuur een mailtje naar info@gymnasia.nl  

© 2024 Stichting het Zelfstandig Gymnasium | site by studio V&V